Pinay free skype to skype live sex video chat online

Punggung budak tu terangkat-angkat mengikut rentak. "Aaaahhhhhh…..aaaaaahhhhh I tak tahan lagi," katanya lagi. Matanya terpejam menahan kesedapan yang amat sangat. I ulang lagi gerakan keluar masuk tu cuma makin lama makin tinggi kakinya I angkat. I terus menujah tongkat I keluar masuk dengan gerakan yang makin laju. Terangkat-angkat punggungnya kena alunan jari-jari I. I tusuk masuk ke alur farajnya yang memang dah basah sekali. Sampai satu ketika punggungnya terangkat tinggi….mengeluh panjang. Mukanya menyeringai seraya masuknya tongkat I ke dalam farajnya. Memang dah tak perawan lagi tapi ohhh nikmatnya kemutan faraj dia. Jadi aku pun henjut lah sorong tarik……mula-mula perlahan. Kemutan farajnya merupakan satu nikmat yang tak dapat diluahkan dengan kata-kata."ooohhhhh…….sedapnya sayang," katanya sambil punggungnya meliuk lintuk. Bila I gerakkan tongkat I, wajahnya mengeriut menahan nikmat.Sebenarnya sebelum ni I memang dah biasa buat hubungan seks dengan teenager but kebanyakan yang berumur 20 ke atas. I tak pernah mimpi nak buat ngan yang berumur 15 tahun. So bila I nampak je I buat-buat lah alasan nak ke toilet. Sampai kat teksi I layan tidur kerana jam dah menunjukkan pukul 12.00 tengah malam. Time nak jalan tu gadis tu pun cakap, "kalau sampai rumah ni gerenti bapak tembak I ni." Apa tak nya……dah lah balik larut malam, mabuk pulak tu. ." "Ish budak ni memang nak kena sangat ni," kata I dalam hati dengan geram. Memandangkan tak ada sorang antara mereka nak mengeluarkan wang lagi, terpaksa lah I pi sewa satu bilik untuk gadis tu. Selepas I hantar gadis tu ke bilik nya I pun balik lah ke teksi. "Tak boleh jadi ni, dah lah tak dapat tidur tak dapat mandi pula lagi," kata I dalam hati. Dia pun dah tidur punya, mana sedar……maklum lah kan, mabuk!! "Tu yang tadi u tengok tu," kata I lagi pura-pura bertanya walau pun dah tahu. I sempat nak marah kerana dia menahan I dari manarik keluar tongkat I tadi. Besok paginya bila I bangun tidur dia sedang mandi. Bila dah lama minum kat sana tu, ada sorang member tu cuba nak campur cola I ngan beer dia. Sekali lagi gadis tu kata, "Alah tinggal aje lah kat bandar 'K' ni, sewa hotel cari pasangan masing-masing, kan best!! Dalam keadaan ngantuk tu terpaksa lah I pi cari kedai kopi 24 jam. Entah macam mana pulak nak dijadikan cerita, badan I rasa rimas sangat pasal tak dapat mandi. Dengan perlahan tangan I mengurut-urut lembut perut dan pinggangnya bagi membantu meredakan kekejangan yang pasti masih terasa bahana permainan cinta kami tadi. I terus baring di sisinya dan perlahan-lahan tenggelam sama ke alam mimpi.

I tenung muka dia, dia senyum……dah on dah budak ni. Perut dia dah mengeras betul kekejangan menahan nikmat klimaksnya yang agaknya tak tertanggung. Nampak jelas breastnya tanpa bra, kecil lagi tapi tu yang best tu. Kami pulang ke pekan kami berasingan seolah tak ada apa-apa yang terjadi. Maybe u are wrong.......korang tak akan tahu apa yang korang belum rasa.....!!! Waktu dia melompat tadi I nampak dia cuma pakai underwear ja. Dia membuka tuala basah yang membalut tubuhnya dan melontar ke arah ku sambil tersenyum geram. Bagi mana-mana gadis dekat Terrengganu yang rasa mereka dah cukup pengalaman tu,.I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan I, dia 'cum' 30 kali baru I selesai. Jarak Pekan tempat I berniaga ni agak jauh sikit dari bandar 'K' jadi I harus berkejar pulang. Kenderaan untuk ke Pekan tempat I tidak ada jadual tertentu. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu I sampai kat perhentian bas. So I terus naik memandangkan tak ada lagi kenderaan lain. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak. Anyway……here's a story about one of my sexual experince ngan budak umur 15 tahun. Kisah ni baru minggu lalu saja terjadi dan masih segar dalam ingatan. Time duduk tu I ternampak lah sorang gadis berada kat belakang I. Bila kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba-tiba je enjin kenderaan berhenti.

Search for Pinay free skype to skype live sex video chat online:

Pinay free skype to skype live sex video chat online-68Pinay free skype to skype live sex video chat online-30Pinay free skype to skype live sex video chat online-88Pinay free skype to skype live sex video chat online-77

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Pinay free skype to skype live sex video chat online”